Badrumsrenovering i Åkersberga

Ditt badrum är ett rum du tillbringar mycket tid i. Varför inte göra det till en plats som inbjuder till en lite lyxigare tillvaro? BD Nordic Solutions AB utför förstklassiga badrumsrenoveringar i Åkersberga.

Kvalitet till förmånligt pris

När det kommer till val av entreprenör för badrumsrenovering ska man vara kräsen; bara det bästa är gott nog. BD Nordic Solutions AB i Åkersberga renoverar ditt badrum till ett mycket bra pris utan att tumma på kvaliteten. Med vårt enkla och lättillgängliga designprogram kan du själv prova dig fram. Låt dig inspireras av vårt breda sortiment av kvalitativt material och hållbar badrumsinredning. Som experter inom branschen hjälper vi gärna till med designen och ger dig inspirerande tips på smarta och snygga lösningar. 

Vi tar ansvaret

Under hela arbetet med din badrumsrenovering är du garanterad trygghet med vår heltäckande försäkring från If. Som privatkund får du också 10 års garanti på tätskiktet i ditt nya badrum.BD Nordic Solutions AB i Åkersberga har BBV-behörighet vilket betyder att du kan känna dig säker på att arbetet blir korrekt utfört. Du tjänar på att låta oss renovera ditt badrum. Våra leverantörer erbjuder 25 % rabatt på kakel. Och glöm inte ROT-avdraget som gör det möjligt att dra av 50 % av arbetskostnaderna.

Kostnadsfri besiktning

Låter du BD Nordic Solutions AB utföra din badrumsrenovering i Åkersberga får du både ett fantastiskt badrum och pengar kvar i plånboken. Är du intresserad av ett kostnadsförslag? Det enda du behöver göra är att skicka dina kontaktuppgifter till oss. Vi gör en gratis besiktning av ditt gamla badrum och sätter tillsammans med dig ihop en plan enligt dina önskemål. Vår ambition är att förverkliga dina badrumsdrömmar. Du bidrar med dina önskemål och vi fixar ett nyrenoverat och fräscht badrum som alla kommer att vilja vistas i.

Snabb Kostnadsfri Offert

Fyll i nedanstående uppgifter så kommer vi ut till Er på plats för ett personligt möte. Då utför vi en besiktning av ert badrum samt erbjuder en kostnadsfri offert.


kvm
Klarna Faktura

start