Badrumsrenovering i Stockholm

Vill du ha ett unikt och lyxigt badrum, anpassat efter din personliga stil? Vi hjälper dig! BD Nordic Solutions AB är experter på området. Vi vänder oss både till företag och till dig som privatperson med målsättningen att leverera kvalitativ och kostnadseffektiv badrumsrenovering i centrala Stockholm.

Badrumsrenovering med kvalitet

Som vår kund står du alltid i centrum. BD Nordic Solutions AB erbjuder ett brett urval av material och kvalitetsprodukter för att du ska hitta precis de badrumsdetaljer som matchar din personliga smak. Vi bidrar med inspiration och skräddarsydda lösningar. När du känner dig nöjd med skissen av ditt nya badrum tar vi över och utför badrumsrenoveringen medan du kan slappna av. Vi innehar BBV-behörighet, och vår Komplett Ansvar-/Verksamhetsförsäkring skyddar dig under hela ombyggnadsprocessen.

Egen totalentreprenad

För dig som bor i Stockholm erbjuder vi på BD Nordic Solutions AB totalentreprenad. Det innebär att vi tar ansvaret för alla aspekter av din badrumsrenovering. Du slipper rollen som koordinator mellan olika företag och behöver inte oroa dig för förseningar som kan förstöra din planering. Vi tar hand om allt! Vår sammansättning av yrkesskickliga och erfarna hantverkare motsvarar alla delmoment i renoveringsarbetet. Hos oss får du helt enkelt en helhetslösning.

Kostnadsfri offert

Anlitar du oss får du en kostnadskalkyl anpassad efter din plånbok. Vi garanterar dig ett professionellt och hållbart resultat. I vårt designprogram kan du dessutom lätt visualisera hur ditt nya badrum kommer att se ut. Välj i vårt generösa sortiment och hitta det som passar just dig. Vi sitter inne med massvis av tips och idéer som vi mer än gärna delar med oss av.

BD Nordic Solutions AB kommer hem till dig och gör en kostnadsfri besiktning och sätter sedan ihop ett förslag på din badrumsrenovering i Stockholm. Det enda du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter.

Snabb Kostnadsfri Offert

Fyll i nedanstående uppgifter så kommer vi ut till Er på plats för ett personligt möte. Då utför vi en besiktning av ert badrum samt erbjuder en kostnadsfri offert.


kvm
Klarna Faktura

start