Badrumsrenoveringar i Stockholm

Om du funderar på att uppgradera ditt badrum är BD Nordic Solutions AB det smartaste valet! Vi är specialiserade på badrumsrenoveringar i centrala Stockholm. Designa ditt eget drömbadrum och låt oss sköta resten.

Från idé till slutresultat

Önskar du att ditt gamla badrum kunde vara ett modernare och mer lyxigt rum? Oroar du dig för vad det skulle kosta och hur mycket jobb det skulle innebära för dig? Vi på BD Nordic Solutions AB kan sköta dina badrumsrenoveringar i Stockholm utan att du behöver oroa dig för någonting! Med vår hjälp kan du förvänta dig ett professionellt slutresultat till ett bra pris. Vi tar ansvar för allt från besiktning till planering och utförande. Vi anpassar design, produkter och pris efter dina önskemål, och lovar dig att ditt nya badrum kommer att uppfylla dina förväntningar. Det enda du behöver göra är att delge oss dina tankar.

Privatkund och företag i centrala Stockholm

Oavsett om du använder vår expertis som privatperson eller företagare kan vi garantera dig ett nytt och fräscht badrum som faller just dig i smaken. Innan vi sätter igång våra badrumsrenoveringar får du som kund självfallet möjlighet att kontakta våra referenser. Och för att du ska känna dig trygg under arbetets gång har vi en heltäckande försäkring från If.

Professionella hantverkare

Vi uppfyller de krav som ställs på firmor specialiserade på badrumsrenoveringar i Stockholm. Vi anlitar yrkesskickliga hantverkare med flerårig erfarenhet inom branschen. Med ROT-avdraget kan du dessutom dra av upp till 50 % av arbetskostnaden. Hos oss får du kort sagt en bra deal; vi levererar kvalitet till ett förmånligt pris!

Låt dina badrumsdrömmar om ett funktionellt och snyggt badrum förverkligas utan minsta ansträngning – anlita oss för dina badrumsrenoveringar. Det enda du behöver göra är att lämna dina kontaktuppgifter. Vi sköter resten!

Snabb Kostnadsfri Offert

Fyll i nedanstående uppgifter så kommer vi ut till Er på plats för ett personligt möte. Då utför vi en besiktning av ert badrum samt erbjuder en kostnadsfri offert.


kvm
Klarna Faktura

start