Renovera ditt badrum i Sollentuna

Drömmer du om ett nyrenoverat och toppmodernt badrum? Vi kan hjälpa dig att förverkliga den drömmen. Vi på BD Nordic Solutions AB är specialister på att renovera badrum i Sollentuna!

Designa ditt eget badrum

Kakel? Klinker? Badkar eller dusch? Hos oss har du möjlighet att designa ditt badrum precis som du vill ha det. BD Nordic Solutions AB renoverar badrum i Sollentuna som matchar alla dina önskemål. Detta gäller såväl det visuella planet som det funktionella. Och blir valen för många bistår vi mer än gärna med inspirerande tips och idéer. Vi jobbar enbart med hållbara kvalitetsprodukter och eftersträvar alltid att leva upp till dina förväntningar. Vi kan således renovera ditt badrum till ett fräscht och lyxigt sådant, helt anpassat efter din unika stil – ett badrum som du garanterat kommer att trivas i.

Din trygghet

Som entreprenad ställer vi höga krav på oss själva. Våra hantverkare är mycket kompetenta inom sina respektive yrkesroller och har dessutom lång erfarenhet av att renovera badrum. BD Nordic Solutions AB i Sollentuna innehar självklart också en heltäckande försäkring. Det innebär att du kan känna dig helt trygg med att lägga din badrumsrenovering i våra händer. Vi har gott om referenser som självklart är tillgängliga för våra nya kunder. Lägg alltså oron åt sidan och låt oss förverkliga dina fantasier om ett nytt, fräscht badrum.

Vi hör av oss

Hos oss får du alltid personlig service och ett professionellt resultat, dessutom till ett förmånligt pris. Fyll bara i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss! BD Nordic Solutions AB gör en kostnadsfri besiktning av ditt gamla badrum. Därefter bjuds du in till ett personligt möte där dina önskemål sätts i centrum. Tillsammans kommer vi överens om hur vi på bästa sätt kan renovera ditt badrum i Sollentuna.

Snabb Kostnadsfri Offert

Fyll i nedanstående uppgifter så kommer vi ut till Er på plats för ett personligt möte. Då utför vi en besiktning av ert badrum samt erbjuder en kostnadsfri offert.


kvm
Klarna Faktura

start