Renovera Ditt Badrum i Täby

BD Nordic Solutions AB är specialister på att renovera badrum i Täby. Vår affärsidé går ut på att erbjuda dig en helhetslösning. Vi tar hand om hela renoveringsprocessen medan du får tid över till annat. Vår ambition är att ge dig det badrum du alltid drömt om.

Om oss

Vi på BD Nordic Solutions AB lägger allt fokus på dig och dina önskemål. I vårt designprogram ritar vi upp ditt nya badrum; du väljer mellan mängder av material och kvalitetsprodukter. Du bestämmer själv om du vill designa hemifrån eller om vi tillsammans ska utarbeta skissen. När du känner dig tillfreds med såväl utseendet som kostnadskalkylen sätter vi igång med att renovera ditt badrum i Täby. Vi månar om att utföra alla våra uppdrag på ett professionellt sätt och därför arbetar vi enbart med yrkesskickliga hantverkare och hållbara produkter. 

Trygghet under arbetsgången

För oss är det inte bara viktigt att du blir tillfreds med slutresultatet, vi vill även att du ska känna dig trygg under själva processen. BD Nordic Solutions AB är godkända av BKR som behöriga inom badrumsrenovering. Det innebär att du med säkerhet kan överlämna ansvaret till oss. Vår heltäckande If-försäkring skyddar dig under hela arbetet när vi renoverar ditt badrum. Vi jobbar också långsiktigt; när din renovering är klar har du 10 års garanti på tätskiktet.

Vägen till ditt nya badrum

Vi på BD Nordic Solutions AB i Täby vill tillmötesgå dina krav. Vi ger personlig service och gör hembesök för en kostnadsfri besiktning. Tillsammans med dig planerar vi hur vi bäst kan renovera ditt badrum och anpassar valen efter din budget. Vi utför hela renoveringen i Täby och garanterar dig ett nytt, fräscht badrum, helt i din stil.

Det enda du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter. Enklare än så kan det knappast bli!

Snabb Kostnadsfri Offert

Fyll i nedanstående uppgifter så kommer vi ut till Er på plats för ett personligt möte. Då utför vi en besiktning av ert badrum samt erbjuder en kostnadsfri offert.


kvm
Klarna Faktura

start