Renovera ditt badrum i Vallentuna

Är du sugen på att renovera ditt badrum i Vallentuna? Är du samtidigt rädd för att det kommer att innebära för mycket jobb och kosta en förmögenhet? BD Nordic Solutions AB erbjuder dig en smidig helhetslösning. Hos oss kan du räkna med kvalitet, men till ett mycket bra pris.

Personlig service

Vill du börja skissa på ditt nya badrum redan nu? Prova på vårt kostnadsfria designprogram! Här kan du i lugn och ro välja material och inredning från vårt stora sortiment. Behöver du inspiration står vi självfallet till tjänst. På ett personligt möte ger vi dig tips och idéer på hur ditt nya badrum kan utformas. Vi på BD Nordic Solutions AB arbetar med kvalitativa produktertill ett förmånligt pris. Och vårt primära mål är förstås att utforma och renovera ditt badrum i Vallentuna så att du blir helnöjd.

Kompetens och behörighet

För oss på BD Nordic Solutions AB är det viktigt att du känner dig trygg med att låta oss renovera ditt badrum. Vi vill att du med glädje ska kunna släppa ansvar och oro. Därför är vi måna om att framhålla vår BBV-behörighet och vår Komplett Ansvar-/Verksamhetsförsäkring. För din trygghet får du självklart också tillgång till våra referenser som kan intyga att vi lever upp till vår vision om professionalitet och kvalitet.

Så enkelt är det

Vi finns med från idé till färdigt badrum och garanterar en trygg arbetsgång och ett proffsigt slutresultat. Och du får ett toppmodernt rum enligt dina personliga önskemål. Förverkliga din badrumsdröm genom att låta oss renovera ditt badrum i Vallentuna. Det enda du behöver göra är att fylla i dina kontaktuppgifter; vi hör av oss. BD Nordic Solutions AB besöker dig för en kostnadsfri besiktning och sätter därefter samman ett förslag anpassat efter dina önskemål och budgetramar. Sedan kan arbetet börja!

Snabb Kostnadsfri Offert

Fyll i nedanstående uppgifter så kommer vi ut till Er på plats för ett personligt möte. Då utför vi en besiktning av ert badrum samt erbjuder en kostnadsfri offert.


kvm
Klarna Faktura

start